Nastal čas pro Pink Grape

Období viróz, nachlazení a chřipek můžete přečkat docela elegantně s českým doplňkem stravy Euniké Pink Grape. V čem je užitečný a proč byste nejúrve měli dát šanci přírodě?

Pink Grape obsahuje selen, který je vhodný při detoxikaci organismu, má antioxidační účinky a je nezbytný pro správnou funkci štítné žlázy. Také obsahuje grape seed extrakt, který hubí různé druhy mikroorganismů, je významný antioxidantem, 50x účinnější než vitamin E a 20x účinnější než vitamin C.

Extrakt z grapefruitových jadérek dále obsahuje bioflavonoidy a glykosid naringinu a isosakuranetin a několik proteinů. Extrakt velmi účinně zabraňuje hnilobným procesům, což bylo prokázáno v řadě testů na kulturách bakterií, virů, plísní, na parazitech a navzájem nezávislých experimentech na živých organismech. Je vysoce účinný při širokém spektru choroboplodných zárodků, např. stafylokokům, streptokokům, salmonelám, Escherichia coli, laktobacilům, pseudomonádám, klebsielám, shigellám, legionelám, chlamýdiím, helicobakterům, herpetickým virům a působí retardačně na plísně a kvasinky.

A další zajímavou bylinkou, kterou Pink Grape obsahuje, je ostropestřec mariánský. Ten se používá při potížích s trávením, onemocnění jater a žlučníku a působí celkově protizánětlivě a protibakteriálně.

Kombinace těchto složek vás  příjemně překvapí!